Τρίτη 20 Απριλίου 2021

Η Λιντς «ξέρανε» τη Λίβερπουλ

Στο 1-1 κόλλησε η Λίβερπουλ στην έδρα της Λιντ και παρέμεινε εκτός τετράδας 

 PREMIER LEAGUE-32η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΛΙΝΤΣ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: 1-1 
 Γήπεδο: Έλαντ Ρόουντ 

 Μέσα στον κυκεώνα αντιδράσεων που προκάλεσε η ανακοίνωση για τη δημιουργία της ESL, ήρθε και η γκέλα για τη Λίβερπουλ. 




Οι «κόκκινοι» κόλλησαν στο 1-1 στην έδρα της Λιντς κι έχασαν την ευκαιρία να πιάσουν τη Γουέστ Χαμ στην 4η θέση. Στο 3ο λεπτό ο Μελιέ είπε όχι σε σουτ του Φιρμίνο, ενώ στο 6’ έσωσε και μετά από κεφαλιά του Φίλιπς και στο 23’ o Φαμπίνιο έδωσε άνω στον Μπάμφορντ που έκανε το σουτ αλλά είδε τον Άλισον να λέει όχι. 

 Τελικά στο 31ο λεπτό μετά από κάθετη μπαλιά του Ζότα, ο Άρνολντ πρόλαβε και τσίμπησε προ του Μελιέ και ο Μανέ σε κενό τέρμα πλάσαρε για το 0-1. Στο 38ο λεπτό το σουτ του Χάρισον πέρασε μόλις έξω ενώ στο 41’ ο Άρνολντ σέντραρε από δεξιά και ο Ζότα πρόλαβε την έξοδο του Μελιέ αλλά αστόχησε. 

 Στο 48ο λεπτό ο Μελιέ έβγαλε σε κόρνερ το σουτ του Φιρμίνο και από την εκτέλεσή του ο Ζότα πήρε την κεφαλιά αλλά αστόχησε. Στο 51ο λεπτό ο Μανέ έκανε όμορη ενέργεια και σουτ που έφυγε λίγο έξω, ενώ στο 69’ ο Χάρισον απέφυγε τον Μίλνερ κι έκανε το σουτ αλλά ο Άλισον του είπε όχι. 

 Στο 75ο λεπτό ο Μπάμφορντ σημάδεψε το δοκάρι της Λίβερπουλ με όμορφο σουτ ενώ στο 77’ το πλασέ του Ρόμπερτς κατέληξε στην αγκαλιά του Άλισον. 

 Και τελικά στο 87ο λεπτό μετά από κόρνερ ο Γιορέντε με κεφαλιά έκανε το 1-1. 

 ΛΙΝΤΣ: Μελιέ, Έιλινγκ, Ντάλας, Στρόικ, Φίλιπς, Γιορέντε, Χάρισον, Κόστα, Μπάμφορντ, Αλιόσκι (79’ Κλιχ), Ρόμπερτς 

 ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Άρνολντ, Φαμπίνιο, Καμπάκ, Ρόμπερτσον, Μίλνερ, Βαϊνάλντουμ Τιάγκο, Ζότα (81’ Τσάμπερλεϊν), Μανέ (71’ Σαλάχ), Φιρμίνο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου