Τρίτη 27 Απριλίου 2021

Λιντς - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-0: Φρέναρε (και) τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η Λιντς!

Η μαχητική Λιντς κράτησε στο 0-0 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και φέρνει τη Σίτι ακόμα πιο κοντά στον τίτλο.

 Για 8η φορά στη σεζόν, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμεινε στο 0-0, αυτή τη φορά κόντρα στη Λιντς (6-2 το ματς του πρώτου γύρου) και στο -10 από τη Μάντσεστερ Σίτι πέντε στροφές πριν το φινάλε βγήκε ουσιαστικά νοκ-άουτ στην υπόθεση τίτλου.


Tα όνειρα για τίτλο σταμάτησαν στο Ελαντ Ρόουντ και η εξαιρετική ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα έβαλε φρένο και στη Γιουνάιτεντ (0-0). 

Μάλιστα, αυτό ήταν... Stop τίτλου, μιας και η διαφορά των «Κόκκινων» από τη Σίτι είναι στους 10 βαθμούς. Ετσι, η ομάδα του Γκουαρδιόλα με δυο νίκες θα επιστρέψει στην κορυφή της Premier League. 

 Η Γιουνάιτεντ στη σκιά των έντονων διαμαρτυριών των οπαδών της για τους ιδιοκτήτες του συλλόγου, μπήκε πιο δυνατά στο ματς, αλλά δεν μπόρεσε να διασπάσει την εξαιρετική άμυνα της Λιντς. Ματς χωρίς ρυθμό, ελάχιστες στιγμές και τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για χέρι του Σο. 

Η Μάντσεστερ είχε την καλύτερη στιγμή στο πρώτο 45λεπτο, αλλά το φάουλ του Ράσφορντ έβγαλε εντυπωσιακά ο Μελιέ. Στην επανάληψη, η Μάντσεστερ μπήκε πιο ορεξάτη, πίεσε και μετά το 60' ανέβασε ρυθμό, ο Γκρίνγουντ ήταν εξαιρετικός και ο πιο κινητικός παίκτης της ομάδας. 

Μάλιστα, στο 61' ο νεαρός βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά νικήθηκε από τον Μελιέ. Η Λιντς απείλησε στο 72', αλλά ο Χέντερσον κράτησε το μηδέν με ωραία επέμβαση στο σουτ του Κλιχ. 

Ο Σόλσκιερ πέρασε στο ματς τους Πογκμπά και Καβάνι, όμως πάλι η Μάντσεστερ δεν κατάφερε να αλλάξει την κατάσταση. Γιουνάιτεντ, Σίτι, Τσέλσι και Λίβερπουλ έπεσαν στην «παγίδα» της Λιντς...

 Λιντς (Μαρσέλο Μπιέλσα): Μελιέ, Έιλινγκ, Γιορέντε, Στράουκ, Αλιόσκι, Φίλιπς, Κόστα (72’ Κλιχ), Ντάλας, Ρόμπερτς (76’ Κοχ), Χάρισον (69’ Πόβεντα), Μπάμφορντ 

 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ): Χέντερσον, Γουάν-Μπισάκα, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Σο, ΜακΤόμινεϊ, Φρεντ (89’ Φαν Ντε Μπέεκ), Γκρίνγουντ, Φερνάντες, Τζέιμς (76’ Πογκμπά), Ράσφορντ (85’ Καβάνι)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου