Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

Με Μπιέλσα και τη νέα σεζόν η Λιντς!

Ο Μαρσέλο Μπιέλσα συμφώνησε να παραμείνει γι' ακόμα μια σεζόν και θα είναι ο άνθρωπος που το βράδυ του Σαββάτου θα κάθεται στον πάγκο της Λιντς στο ματς της πρεμιέρας απέναντι στη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» για την πρώτη αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος της Πρέμιερ Λιγκ.




 «Όλα διευθετήθηκαν και θα είμαι εδώ και τη νέα σεζόν». Με αυτή την ατάκα ο Μπιέλσα, παραμονές της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου στην Πρέμιερ Λιγκ με τα «παγώνια» στην κορυφαία κατηγορία έπειτα από πολλά χρόνια, ο Μπιέλσα έκανε χαρούμενους τους οπαδούς της Λιντς. 

 Έχοντας συμφωνήσει να συζητά με τη διοίκηση τη συνεργασία τους στο φινάλε κάθε διαφορετικής σεζόν, ο Αργεντινός προπονητής ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης ότι θα συνεχίσει κανονικά στη θέση του και τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. 

 Όλο το διάστημα της προετοιμασίας και κατά τη διάρκεια της απόκτησης των Ροντρίγκο και Κοχ έναντι 40 εκατομμυρίων συνολικά, δούλευε ανεπηρέαστος από το θέμα του μέλλοντός του στην ομάδα, ωστόσο, όλα πλέον ξεκαθάρισαν και αποφάσισε να παραμείνει!

http://www.england365.gr/article/216344/%CE%9C%CE%B5-%CE%9C%CF%80%CE%B9%CE%AD%CE%BB%CF%83%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B7-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CF%83%CE%B5%CE%B6%CF%8C%CE%BD-%CE%B7-%CE%9B%CE%B9%CE%BD%CF%84%CF%82!-?fbclid=IwAR0_u1lHgtpFzh2KbBeOlhmfwue2r6mrgQLwA3qJKIrTfkYfA0eIJLX5aaY

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου