Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

Η Λιντς «ξέρανε» τη Λίβερπουλ μέσα στο «Άνφιλντ»

Τεράστιο διπλό πέτυχε η Λιντς που πέρασε με 2-1 από την έδρα της Λίβερπουλ και την άφησε στο -8 από την τετράδα



PREMIER LEAGUE-14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ


ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΛΙΝΤΣ: 1-2- 0:18


Γήπεδο: Άνφιλντ


Απίθανα πράγματα στο «Άνφιλντ». Ο Μελιέ κατέβασε ρολά, ο Σάμερβιλ χτύπησε στο τέλος και η Λιντς πήρε τη νίκη με 2-1 μέσα στην έδρα της Λίβερπουλ. Πρώτη εντός έδρας ήττα για την ομάδα του Κλοπ στην Premier League από τις 07/03/21 και στο -8 από την τετράδα.


Στα 37 δευτερόλεπτα οι Κούπερ και Μελιέ έκαναν λάθος, ο Σαλάχ τσίμπησε από αριστερά αλλά ο Στράουκ έσωσε στη γραμμή και στο 4’ ο Γκόμες έκανα απίθανη γκάφα και ο Ροδρίγο με πλασέ σε κενό τέρμα έγραψε το 0-1.


Στο 14’ οι Φιρμίνο και Νούνιες άλλαξαν όμορφα αλλά ο Μελιέ πρόλαβε τον Βραζιλιάνο και στο ίδιο λεπτό ο Ρόμπερτσον σέντραρε από αριστερά και ο Σαλάχ με γυριστό στο πίσω δοκάρι, έγραψε το 1-1.


Στο 21’ ο Κρίστενσεν σέντραρε από δεξιά και ο Αάρονσον πλάσαρε από κοντά στο δοκάρι ενώ στο ίδιο λεπτό ο Ροδρίγο άνοιξε δεξιά στον Χάρισον που έκανε το πλασέ και είδε τον Άλισον να του λέει όχι. Στο 32’ ο Μελιέ πρόλαβε σωτήρια τον Νούνιες ενώ στο 44’ το γύρισμα του Ρόμπερτσον κόντραρε και πέρασε ελάχιστα έξω. Στο 45+1’ ο Άλισον έπεσε και μπλόκαρε το σουτ του Αάρονσον.


Στο 56’ το σουτ του Κρίστενσεν κόντραρε στα σώματα και στο 61’ ο Μελιέ έβγαλε το σουτ του Ρόμπερτσον και στο 67’ νίκησε και τον Νούνιες σε μοναδικό τετ α τετ.


Στο 69’ ο Μελιέ έβγαλε και το σουτ του Ρόμπερτσον από πλάγια θέση και στο επόμενο λεπτό το σουτ του Σαλάχ κόντραρε κι έφυγε έξω. Στο  79’ ο Μελιέ είπε όχι σε νέο σουτ του Νούνιες και στο 80’ Μπάμφορντ βρέθηκε σε ιδανικό σημείο αλλά δεν μπόρεσε να τελειώσει τη φάση.


Στο 82’ η Λίβερπουλ απείλησε με τον Φιρμίνο και στο 86’ ο Μελιέ είπε όχι με τα πόδια σε σουτ του Σαλάχ και στο 88’ έβγαλε και το σουτ του Φιρμίνο. Και τελικά στο 89ο λεπτό ο Σάμερβιλ έκανε όμορφη ενέργεια μέσα στην περιοχή και με όμορφο σουτ έγραψε το 1-2.


ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Ρόμπερτσον, Άρνολντ (79’ Μίλνερ), Γκόμες, Φαν Ντάικ, Φαμπίνιο (60’ Χέντερσον), Έλιοτ (61’ Τζόουνς), Τιάγκο, Σαλάχ, Φιρμίνο, Νούνιες


ΛΙΝΤΣ: Μελιέ, Κρίστενσεν, Κοχ, Κούπερ, Στράουκ, Ρόκα, Άνταμς, Αάρονσον, Σάμερβιλ (90+1’ Έιλινγκ), Χάρισον (72’ Νιοντό), Ροδρίγο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου