Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Λιντς: Έλντερ Κόστα και τυπικά!

Παίκτης της Λιντς και τυπικά, είναι από το απόγευμα της Τρίτης, ο Έλντερ Κόστα καθώς υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο.



Ο Πορτάλος εξτρέμ, Έλντερ Κόστα, ο οποίος αγωνίζονταν με την μορφή δανεισμού στην Λιντς, από την Γουλβς, αποφάσισε να παραμείνει για τα επόμενα τέσσερα χρόνια στην ομάδα, βάζοντας την υπογραφή του σε συμβόλαιο που του πρόσφερε η Λιντς!.

  O 26χρονος ποδοσφαιριστής, με 43 συμμετοχές και 3 γκολ, θα παραμείνει στην Λιντς μέχρι το 2024. Ο Πορτογάλος διεθνής, ξεκίνησε την καριέρα του στην Μπενφίκα και παραχωρήθηκε με την μορφή δανεισμού σε Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και Μονακό.

Βρέθηκε στην Γουλβς το 2016 μετά από ένα διάστημα δανεισμού στο οποίο ψηφίστηκε παίκτης της σεζόν. Μάλιστα υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με ρεκόρ μεταγραφής για τον σύλλογο!

Ο Κόστα ήταν από τους σημαντικούς παίκτες της Γουλβς τη σεζόν 2017-2018 όταν και ήρθε και η πρώτη συμμετοχή με την Πορτογαλία. Έπειτα παραχωρήθηκε με την μορφή δανεισμού στην Λιντς.

Με τις εμφανίσεις του βοήθησε την Λιντς να βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, πέντε στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Γι αυτό το λόγο ο προπονητής της ομάδας εισηγήθηκε την παραμονή στην ομάδα!

  https://www.novasports.gr/podosfairo/championship/article/1787889/lints-elnter-kosta-kai-tupika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου