Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

Και άλλη μεταγραφή για τα «Παγόνια»!


Μετά την σπουδαία μεταγραφή του Patrick Bamford, που είναι στα «σκαριά», τώρα τα «Παγόνια» βρίσκονται μία «ανάσα» από μία ακόμα σπουδαία προσθήκη του μέλλοντος.

 
 
Φαίνεται πως η Leeds United, με την παρουσία του Marcelo Bielsa στον πάγκο, θα δώσει τα πάντα για να επιστρέψει εκεί όπου ανήκει. Τουλάχιστον αυτό «μαρτυράει» η μεταγραφική κινητικότητα των ανθρώπων του West Yorkshire, που πραγματοποιούν την μία μεταγραφή μετά την άλλη. Τώρα, με την συμφωνία με τον Patrick Bamford να είναι επιβεβαιωμένη και να περιμένουμε απλώς την ανακοίνωση, σειρά είχε άλλο ένα ταλέντο.
 
Ο λόγος για τον Jack Harrison, που αποτελεί μέλος της Manchester City και την περσινή χρονιά ήταν δανεικός στο Middlesbrough. Ο Άγγλος εξτρέμ ξεκίνησε την καριέρα του από το MLS και την New York City, με την οποία εντυπωσίασε το Αμερικάνικο κοινό. Σε δύο χρόνια παρουσίας του στην άλλη όχθη του Ατλαντικού μέτρησε 59 εμφανίσεις και 14 τέρματα. Έτσι, αυτό ήταν αρκετό για να πείσει τους «Πολίτες» να τον αποκτήσουν.
 
Τον Ιανουάριο του 2018, ο 21χρονος καταφθάνει στο Manchester και υπογράφει συμβόλαιο με την νέα του ομάδα. Παρόλα αυτά, ο Pep Guardiola, χωρίς δεύτερη σκέψη, αποφασίσει να τον στείλει δανεικό στο Riverside και την «Boro». Ο Tony Pulis τον υποδέχθηκε στην ομάδα, τον χρησιμοποίησε σε 4 παιχνίδια, αλλά δεν κατάφερε να προκαλέσει «κρότο» με τις εμφανίσεις του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Harrison βρίσκεται πολύ κοντά στο να γίνει παίκτης της Leeds United.
 
Ο ιστορικός σύλλογος λέγεται πως τα έχει βρει σε όλα με την Manchester City και τον ποδοσφαιριστή και περιμένουμε την οριστικοποίηση της συμφωνίας. Έτσι, η επιθετική «φαρέτρα» του Bielsa μοιάζει να δυναμώνει επικίνδυνα αυτό το καλοκαίρι και ίσως, θα μπορούμε επιτέλους να δούμε μία Leeds United έτοιμη για το κάτι παραπάνω.

http://eyap.gr/%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B7-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AE-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%B3%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%B1/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου