Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

Ένα γκολ του Ροντρίγκο στις καθυστερήσεις έσωσε τον βαθμό για τη Λιντς του Μπιέλσα

 Λιντς – Γουλβς 1-1

«Στοπ» στο… τρένο της Γουλβς κατάφερε να βάλει η Λιντς. Έστω και στις καθυστερήσεις. Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ροντρίγκο, η ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα κατάφερε να σώσει τον βαθμό στο Elland Road, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1.



Προηγήθηκε με τον Χουάνγκ η Γουλβς που μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες έχασε βαθμούς.

Μόλις δέκα λεπτά χρειάστηκαν στους φιλοξενούμενους για να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Σεμέδο έκανε τρομερή ενέργεια από τα δεξιά, πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο και έδωσε την μπάλα στον Χιμένες, ο οποίος με τη σειρά του την πέρασε στον Χουάνγκ που σκόραρε και έγραψε το 1-0!

Οι ποδοσφαιριστές του Λάζε έριξαν τον ρυθμό στο δεύτερο μέρος και όλα έδειχναν πως θα έφευγαν με το διπλό από το Elland Road. Ο Ροντρίγκο ωστόσο είχε άλλη άποψη… Ο Σεμέδο έκανε το πέναλτι και ο Ισπανός το εκμεταλλεύτηκε, ισοφαρίζοντας στις καθυστερήσεις.

ΛΙΝΤΣ: Μελιέ, Κούπερ, Ντάλας, Γιορέντε, Κλιχ (62’ Γκέλχαρντ), Στράουκ, Χάρισον (46’ Ρόμπερτς), Σάκλετον, Τζέιμς, Ροδρίγο, Ραφίνια (54’ Σάμερβιλ)

ΓΟΥΛΒΣ: Σα, Κάντι, Ντεντόνκερ, Σεμέδο, Αΐτ Νουρί (83’ Χούβερ), Κίλμαν, Μουτίνιο (88’ Νέβες), Σάις, Χουάνγκ, Χιμένες, Τραορέ (75’ Ποντένσε)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου