Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020

Μπιέλσα: Δεν ήθελα τίτλο χωρίς να παίξουμε

Η Championship επιστρέφει και ο Μαρσέλο Μπιέλσα, τεχνικός της πρωτοπόρου Λιντς τόνισε τη σημαντικότητα της διεξαγωγής των αγώνων.




Επίσης αναφέρθηκε στο διάστημα που δεν ήταν δυνατό να γίνουν οι προπονήσεις στο γήπεδο, αναφέροντας πάντως πως οι παίκτες του δούλεψαν εξαιρετικά.

Ο προπονητής της Λιντς μίλησε για προπονήσεις στη διάρκεια της καραντίνας: "Οι παίκτες έπρεπε να δουλέψουν στο σπίτι τους και νομίζω πως η δουλειά που έκαναν σε καθημερινή βάση ήταν φανταστική. Αργότερα προπονηθήκαμε σε μικρά γκρουπ και στο τέλος όλοι μαζί.

Σίγουρα είχαμε προβλήματα όλο αυτό το διάστημα στον τρόπο δουλειάς, όμως στο μέτρο του δυνατού καταφέραμε να τα επιλύσουμε".

Για το πόσο σημαντικό θεωρεί το γεγονός ότι η σεζόν θα ολοκληρωθεί κανονικά.

"Αν κατακτούσαμε κάτι χωρίς να παίξουμε θα ήταν για μένα απογοητευτικό. Γνωρίζω πως δε μπορούμε να έχουμε κοντά μας τους φιλάθλους μας στα παιχνίδια που απομένουν, αυτό είναι επίσης απογοητευτικό. Όμως το ποδόσφαιρο είναι δευτερεύον στη ζωή όταν΄υπάρχουν θέματα υγείας".

Η Λιντς είναι πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα έχοντας κοντά της στη βαθμολογία τη Γουέστ Μπρόμουιτς. Η διαφορά της από την 3η θέση και τη Φούλαμ είναι στους 7 βαθμούς και μοιάζει πολύ δύσκολο να καλυφθεί.

https://www.novasports.gr/podosfairo/championship/article/1780279/mpielsa-den-ithela-titlo-xoris-na-paixoume

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου