Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

Κορονοϊός: Βάζουν πλάτη παίκτες και προπονητής στη Λιντς για να πληρωθούν οι υπάλληλοι

Ο προπονητής Μαρσέλο Μπιέλσα και οι παίκτες δέχτηκαν να γίνουν περικοπές στους μισθούς τους, προκειμένου να πληρωθεί το υπαλληλικό προσωπικό του συλλόγου.



Με μια γενναία χειρονομία, ο τεχνικός της Λιντς, Μαρσέλο Μπιέλσα αλλά και οι παίκτες της αγγλικής ομάδας, δέχτηκαν να πάρουν λιγότερα χρήματα προκειμένου να καλυφθεί η μισθοδοσία των υπαλλήλων του συλλόγου.

Η ομάδα του Γιορκσάιρ ανακοίνωσε πως λόγω έλλειψης εσόδων κάθε μήνα θα «μπαίνει» μέσα με 7 εκατομμύρια λίρες.

«Οι παίκτες, το προπονητικό τιμ και το μάνατζμεντ της ομάδας δέχτηκαν εθελοντικά να γίνει περικοπή των μισθών τους για άγνωστο χρονικό διάστημα, προκειμένου να πληρωθούν οι υπάλληλοι του γηπέδου και του προπονητικού κέντρου», ανέφερε η ανακοίνωση της Λιντς.

Την απόφαση των παικτών εξήρε ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ομάδας, Βίκτορ Όρτα λέγοντας οτι είναι περήφανος για το αίσθημα ενότητας και συντροφικότητας που έδειξαν και για τις πράξεις τους. «Ευχαριστούμε τον Μαρσέλο και τους παίκτες που έβαλαν πάνω από όλα το γενικό καλό της ομάδας».

Η Λιντς πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος της Championship (Β' κατηγορία Αγγλίας) ήταν πρωτοπόρος της βαθμολογίας με ένα βαθμό διαφορά από τη δεύτερη Γουέστ Μπρομ.

https://sputniknews.gr/athlitika/202003266847487-koronoios-vazoun-plati-paiktes-kai-proponitis-sti-lints-gia-na-plirothoun-oi-ypalliloi/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου