Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

Όγκο στον εγκέφαλο ο Ντομινίκ Ματέο

Ο πρώην αμυντικός των Λίβερπουλ και Λιντς Γιουνάιτεντ, Ντομινίκ Ματέο διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση την περασμένη εβδομάδα προκειμένου να τον αφαιρέσει.

 
Δύσκολες ώρες για τον πρώην αμυντικό της Λίβερπουλ και της Λιντς Γιουνάιτεντ, Ντόμινικ Ματέο, καθώς πρόσφατα διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο και χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσής του.

Ο 45χρονος παλαίμαχος μπακ βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης, με τις πρώην ομάδες τους να εκφράζουν την στήριξή τους μέσω των social media.

Ο Ματέο αποτέλεσε προϊόν των ακαδημιών της Λίβερπουλ, με την οποία πραγματοποίησε 153 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τρία γκολ και μία ασίστ.

Το καλοκαίρι του 2000 πωλήθηκε αντί 8.000.000 ευρώ στη Λιντς Γιουνάιτεντ, έχοντας τέσσερα γκολ και δύο ασίστ σε 142 αγώνες. Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Μπλάκμπερν και Στόουκ Σίτι, ενώ ήταν και έξι φορές διεθνής με την Σκωτία.

"Οι σκέψεις όλων στον σύλλογο είναι με τον Ντομ, την οικογένειά και τους φίλους του και θα προσφέρουμε την στήριξή μας σ' αυτή τη δύσκολη στιγμή", αναφέρει η ανακοίνωση της Λίβερπουλ, ενώ απ' την πλευρά τους οι διοικούντες τη Λιντς σχολίασαν πως

 "Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον Ντομ και προσφέρουμε οποιαδήποτε στήριξη μπορούμε στον ίδιο και την οικογένειά του".

The thoughts of everyone at #LUFC are with our former captain @Dominicmatteo21 and his family after he was taken seriously ill earlier this week. Stay strong Dom! pic.twitter.com/6ORZlU86In — Leeds United (@LUFC) November 16, 2019

Αξίζει να σημειωθεί πως το 2015 ο Σκοτσέζος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής κατέληξε στο οικονομικό ναδίρ, όντας θύμα του τζόγου.

Ο Ματέο έχει παραδεχθεί τον εθισμό του στα τυχερά παιχνίδια κι όχι μόνο, σε αυτοβιογραφία του που κυκλοφόρησε το 2011, ωστόσο κανείς δεν περίμενε ότι θα φτάσει σ' αυτό το σημείο.

Το συνολικό ύψος των χρεών του ανερχόταν στο 1.400.000 ευρώ, ενώ αποκαλύφθηκε ότι στοιχημάτισε 140.000 ευρώ σε μία μόνο ιπποδρομία.

https://www.sport24.gr/football/diethnes-podosfairo/ogko-ston-egkefalo-o-ntominik-mateo.5641052.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου