Τρίτη, 2 Ιουλίου 2019

Τελειώνει με την αγορά της Λιντς το αφεντικό της Παρί!

Πολύ σύντομα, η Λιντς θα έχει περάσει στα χέρια του Νασέρ Αλ Κελαΐφι και θ' αποτελεί το... μικρό αδερφάκι της Παρί Σεν Ζερμέν, την οποία και θα τροφοδοτεί με ταλαντούχους ποδοσφαιριστές κατά περιόδους!  Η «Parisien» επαναφέρει στο προσκήνιο το θέμα της πιθανής πώλησης των «παγωνιών» στον πρόεδρο των Παριζιάνων και η υπόθεση εμφανίζεται σε αρκετά προχωρημένο επίπεδο.

Όπως χαρακτηριστικά τονίζει η γαλλική εφημερίδα, ο Αλ Κελαΐφι βρίσκεται σε συνεχή επαφή με το αγγλικό κλαμπ και η εταιρεία του, QSI έχει φτάσει πολύ κοντά στην εξαγορά της Λιντς.

Η αναζήτηση ενός αγγλικού ποδοσφαιρικού συλλόγου για επένδυση στην Αγγλία διήρκησε περίπου δυο χρόνια για την εταιρεία που αναμένεται να γίνει το μεγάλο αφεντικό των «παγωνιών», ωστόσο, το «Έλαντ Ρόουντ» και η ομάδα του Μπιέλσα, φαίνεται πως αποδείχθηκε το πιο δελεαστικό πρότζεκτ.

Το ποσό της αγοραπωλησίας, αναμένεται να ξεπεράσει τα 79 εκατομμύρια ευρώ που είχε παραχωρήσει η QSI πίσω στο 2011 για τις μετοχές της Παρί Σεν Ζερμέν, προτού οι άνθρωποι του Κατάρ αλλάξουν ολόκληρη την ιστορία των νυν κυρίαρχων του γαλλικού ποδοσφαίρου.

Η Λιντς, αναμένεται να γίνει... το μικρό αδερφάκι της Παρί και μάλιστα, όπως αναφέρει η Parisien, θα δοθεί και ιδιαίτερη σημασία στα τμήματα υποδομής προκειμένου τα πιο ταλαντούχα παιδιά να παίρνουν την ευκαιρία της εξέλιξης και παρουσίας στο «Παρκ ντε Πρενς»...

Κώστας Ζάλιαρης

http://www.england365.gr/article/208644/%CE%A4%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%8E%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%9B%CE%B9%CE%BD%CF%84%CF%82-%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%AF!-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου