Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

Λιντς: Συνάντηση με Αλ Κελαϊφί για αγορά της ομάδας

Σε διαδικασία αλλαγής ιδιοκτησίας βρίσκεται η Λιντς, καθώς ο Αλ Κελαϊφί είναι πανέτοιμος να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του Αγγλικού συλλόγου.



Σύμφωνα με δημοσίευμα της Equipe, εκπρόσωποι του Qatar Sports Investment με επικεφαλής τον ισχυρό άνδρα της Παρί Σεν Ζερμέν θα έχουν συνάντηση εντός των επόμενων ωρών με τους ιδιοκτήτες της Λιντς, προκειμένου να συζητήσουν τους όρους της αγοραπωλησίας του συλλόγου.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της έγκριτης γαλλικής ιστοσελίδας, το θέμα που είχε αποκαλυφθεί από τους Financial Times, παρά την αρχική διάψευση από τις εμπλεκόμενες πλευρές, επιβεβαιώνεται και έχει άμεσες εξελίξεις.

Εκπρόσωποι της QSI μαζί με τον Νασέρ Αλ Κελαΐφι, θα έχουν ραντεβού, ίσως και εντός της ημέρας στη Ντόχα, με ανθρώπους της Λιντς προκειμένου να συζητήσουν διεξοδικά το θέμα της εξαγοράς του αγγλικού συλλόγου.

Θυμίζουμε ότι πριν από μερικές ημέρες, τα νέα για τους φίλους τις Λιντς Γιουνάιτεντ ήταν ιδιαίτερα ευχάριστα, αφού ο Μαρσέλο Μπιέλσα συμφώνησε να παραμείνει στην ομάδα.

Όπως έγινε γνωστό από τη διοίκηση, ο Αργεντινός θα συνεχίσει να προπονεί τα «Παγόνια», με σκοπό φυσικά την επιστροφή στην Premier League.

Ο 63χρονος τεχνικός άλλαξε τελείως τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας και την έκανε και φέτος άκρως ανταγωνιστική, ωστόσο δεν πέτυχε τον προβιβασμό.

Ωστόσο η Λιντς μπορεί πλέον, να καταφέρει να αλλάξει το ρου της ιστορίας της, αν ο Αλ Κελαϊφί αγοράσει την ομάδα και διαθέσει αρκετά χρήματα για να την επαναφέρει στο δρόμο των επιτυχιών.

https://www.sportime.gr/podosfairo/agglia/lints-sinantisi-me-al-kelaifi-gia-agora-tis-omadas/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου