Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

Μίλνερ: «Δεν μπορούσα να φορέσω κόκκινα, λόγω της Γιουνάιτεντ!»

Ο 32χρονος μέσος της Λίβερπουλ αποκάλυψε ότι ο πατέρας του ήταν οπαδός της Λιντς και τον μεγάλωσε αντιπαθώντας τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!



Ο Τζέιμς Μίλνερ έχει κάνει μία εξαιρετική πορεία τα τελευταία χρόνια, φορώντας τα κόκκινα της Λίβερπουλ, ένα χρώμα το οποίο του ήταν άγνωστο ως μικρό παιδί!

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, όταν ήταν μικρός είχε μεγαλώσει μαθαίνοντας να αντιπαθεί την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ο πατέρας του ήταν φανατικός φίλαθλος της Λιντς και του είχε απαγορέψει να φοράει μπλουζάκια με κόκκινο χρώμα λόγω της Γιουνάιτεντ.

Παρ’ όλα αυτά ο ίδιος είπε ότι ήταν χαρούμενος που είδε τον γιο του στα κόκκινα της Λίβερπουλ, όταν πήρε μεταγραφή στην ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ το 2015!

Ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στο «Four Four Two» και είπε μεταξύ άλλων: «Ναι είναι αλήθεια αυτό με τον πατέρα μου. Είναι γνωστό ότι οι όλοι οι οπαδοί της Λιντς έχουν μεγαλώσει αντιπαθώντας την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αυτό φυσικά γινόταν και στο σπίτι μου, οπότε δεν τέθηκε θέμα να φορέσω κόκκινο χρώμα σε μπλούζες. Μάλιστα το πιο πιθανό είναι να φόρεσα για πρώτη φορά κόκκινη φανέλα, όταν έπαιξα στην Εθνική και φόρεσα τη φανέλα της Αγγλίας.

Πάντως μου έκανε πλάκα όταν έκλεισα στη Λίβερπουλ και μου είπε ότι είναι η πρώτη φορά που είναι χαρούμενος να με βλέπει να φοράω κόκκινη φανέλα».

Να θυμίσουμε ότι ο Μίλνερ έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα –που αλλού;- στη Λιντς στην ηλικία των 16 ετών και μετά ακολούθησαν οι Νιούκαστλ, Άστον Βίλα, Μάντσεστερ Σίτι και τώρα η Λίβερπουλ.

www.sportime.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου