Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

«Κρότος» με Bamford στην Championship!

Σήμερα το πρωί μιλήσαμε για συζητήσεις του Patrick Bamford με έτερο σύλλογο, λίγες ώρες μετά φαίνεται να ενεργοποιείτε η «βόμβα» μεταγραφής του.

 
 
Μία «ανάσα» από την επίτευξη μίας σπουδαίας μεταγραφικής κίνησης, για τα δεδομένα της Championship, φαίνεται να βρίσκεται η ιστορική Leeds United. Ο σύλλογος του West Yorkshire, προ ολίγων λεπτών, όπως μετέδωσε το «Sky Sports», έδωσε τα χέρια με την Middlesbrough για την απόκτηση του Patrick Bamford. Οι δύο σύλλογοι συμφώνησαν με ένα ποσό της τάξης των 10 εκατομμυρίων λιρών, συμπεριλαμβανομένων και των bonus.

Ο 24χρονος Άγγλος επιθετικός δεν λογίζεται ως βασικό «όπλο» για την επιθετική γραμμή της ομάδας του Tony Pulis, αφού ο Ουαλός τεχνικός δίνει «ψήφο εμπιστοσύνης» στον Rudy Gestede. Έτσι, η «Boro» ήταν ανοιχτή στο να ακούσει προτάσεις και τα «Παγόνια» ήταν αυτά, που κατέθεσαν μία ελκυστική πρόταση. Εξάλλου ήταν γνωστό, ότι η ομάδα του Marcelo Bielsa έψαχνε για μεταγραφική ενίσχυση στην κορυφή της ενίσχυσης.

Μετά το «ναυάγιο» με την υπόθεση Matej Vydra, οι ιθύνοντες στράφηκαν στην έτερη εξαιρετική λύση του Bamford, που μπορεί να αποδειχθεί «ακρογωνιαίος λίθος» για τον Bielsa. Την περσινή χρονιά, ο Άγγλος επιθετικός σημείωσε 12 τέρματα, ενώ η πιο αποδοτική του season ήταν το 2015-2016, όταν «μάτωσε» τα αντίπαλα δίχτυα συνολικά 19 φορές.

Τώρα, αναμένουμε να βρεθεί η «χρυσή τομή» στο συμβόλαιο του 24χρονου επιθετικού και να συμφωνήσει με τους νέους όρους συμβολαίου, που του προσφέρει η Leeds United. Με την μεταγραφή αυτή να μοιάζει πολύ πιθανή, ο ιστορικός σύλλογος ενισχύεται σημαντικά, ενώ πριν λίγη ώρα επίσης,απέκτησε τον επίσης πολύτιμο Barry Douglas από την Wolverphampton Wanderers. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου