Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

Bielsa: «Μας κοστίζουν οι χαμένες ευκαιρίες»

Σε πρόσφατες δηλώσεις που πραγματοποίησε πρόσφατα, ο Marcelo Bielsa ισχυρίστηκε πως οι χαμένες ευκαιρίες έχουν στοιχίσει στην Leeds.



Η Leeds μπορεί να παραμένει στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Championship, ωστόσο μετά την ήττα της από την Nottingham Forest, έφτασε τις πέντε τις στα τελευταία δέκα παιχνίδια της, ένα γεγονός που αναμφίβολα ανησυχεί.

Σύμφωνα με τον προπονητή της, σημαντικό ρόλο στους χαμένους βαθμούς παίζει το γεγονός πως δεν έχουν αξιοποιηθεί αρκετές ευκαιρίες για γκολ. «Έχω εξηγήσει παλαιότερα τι πιστεύω για τα παιχνίδια στα οποία χάσαμε βαθμούς και δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσω να το κάνω. Οι παίκτες δεν κάνουν αυτά που έκαναν, γιατί τα έκανα όταν βρίσκονταν σε καλή κατάσταση.

Υπάρχουν καλά πράγματα που κάνουν οι παίκτες στο γήπεδο, όπως υπάρχουν και τα λάθη. Πιο πριν, ενδεχομένως δεν είχαμε υποστεί τις συνέπειες για τα λάθη μας, αλλά τώρα το κάνουμε και με το παραπάνω», δήλωσε αρχικά ο πρώην προπονητής των Αργεντινή και Χιλή.

Εν συνεχεία, ο ίδιος πρόσθεσε: «Δημιουργούσαμε ευκαιρίες όπου στα καλά μας τις κάναμε γκολ. Τώρα, δημιουργούμε ευκαιρίες, αλλά δεν σκοράρουμε. Έχει να κάνει απλώς με το να βάζουμε γκολ. Τα θετικά πράγματα που έκανε η ομάδα τα μετουσίωνε σε κάτι καλό, τώρα δεν το κάνει. Δεν παίζουμε χειρότερα από πριν.

Δεν τρέχουμε λιγότερο, τρέχουμε περισσότερο και διατηρούμε την ίδια αυτοπεποίθηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου