Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

Αποκαλυπτικό: Επιστολή της Λιντς στην Κοπεγχάγη για μετεγγραφή Πιέρου!

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του Πιέρου Σωτηρίου με τη φανέλα της Κοπεγχάγης τη φετινή σεζόν προσέλκυσαν το ενδιαφέρον ξένων ομάδων για τον Κύπριο επιθετικό.



Δημοσιεύματα στη Δανία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον δύο αγγλικών ομάδων και όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» με τους Πανίκο Κωνσταντίνου και Ιάκωβο Κακουρή στο ραδιόφωνο του «Active» (107.4 & 102.5) η μία εκ των δύο είναι η Λιντς.

Η πρωτοπόρος της Τσάμπιονσιπ με 37 βαθμούς έπειτα από 18 παιχνίδια κάνει πορεία πρωταθλητισμού και ετοιμάζεται για την επιστροφή της στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η προδιαγραφόμενη άνοδος στην ανώτατη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου απαιτεί και σημαντική ενίσχυση με τους ανθρώπους της ομάδας να κοιτάζουν ήδη για μετεγγραφές.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» τα «παγώνια» έστειλαν επιστολής την Κοπεγχάγη με την οποία ζητούν να μάθουν αν ο Πιέρος Σωτηρίου είναι διαπραγματεύσιμος.

Εφόσον η αγγλική ομάδα πάρει θετική απάντηση από τους Δανούς, τότε θα προχωρήσει στο δεύτερο στάδιο με την υποβολή πρότασης για απόκτηση του διεθνούς επιθετικού.

Ο 26χρονος επιθετικός κάνει πράγματα και θαύματα φέτος, αφού μετρά 13 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και την περασμένη Κυριακή (24/11) ήταν το πρόσωπο του αγώνα στην αναμέτρηση της Κοπεγχάγης με την Χόμπρο.

Μπήκε ως αλλαγή στο 75’ και με δύο γκολ (82’, 83’) έφερε τα πάνω κάτω χαρίζοντας τη νίκη με 2-1 για την ομάδα του Στόλε Σολμπάκεν, ο οποίος τον χαρακτήρισε ως ποδοσφαιριστή όνειρο.

https://goal.philenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου