Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Άλμα ανόδου για τη Λιντς

Μετά από ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών στο πρώτο ημίχρονο, η Λιντς νίκησε με γκολ του Χάρισον στο 65' με 1-0 τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ και αύξησε τη διαφορά της από την 3η της βαθμολογίας Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Η Λιντς μπήκε δυνατά και απείλησε πρώτη με κεφαλιά του Ρόπερτς και σπουδαία επέμβαση του Γουέστγουντ σε κόρνερ στο 13'.

Πέντε λεπτά αργότερα απάντηση των φιλοξενούμενων με χαμένη ευκαιρία του Χούπερ κα ιστο 23' ο Ρόμπερς επιχειρεί σουτ έξω από την περιοχή με τη μπάλα να περνά εκατοστά έξω από το αριστερό δοκάρι της εστίας της Σέφιλντ.

Στο 27ο λεπτό κεφαλιά του Χάρισον και νέα επέμβαση του Γουέστγουντ που κατάφερε να σταματήσει και τον Ρόμπερτς αργότερα κάνοντας ουσιαστικά τέσσερις σπουδαίες επεμβάσεις στο πρώτο ημίχρονο.

Ευκαιρία έχασε και ο Έιλινγκ με τον Χούπερ μετά από φάση διαρκείας να απομακρύνει πάνω από τη γραμμή της εστίας.

Η Λιντς συνέχισε να πιέζει στο δεύτερο ημίχρονο. ο Ερνάντες επιχείρησε άστοχο σουτ στο 55' και ο Αλιόσκι θέλησε να απειλήσει χωρίς επιτυχία από μεγάλη απόσταση στο 62ο λεπτό. Στο 63' ο Μπάμφορντ πήρε τη μπάλα από τον Χάρισον και από πλεονεκτικότατη θέση απέτυχε να νικήσει με πλασέ τον Γουέστγουντ.

Η λύτρωση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 65 με το γκολ του Χάρισον (4ο στη σεζόν) που διαμόρφωσε το τελικό 1-0. Η Λιντς είναι 2η και απέχει πλέον 3 βαθμούς από την 3η της βαθμολογίας Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.


http://www.novasports.gr/podosfairo/agglia/championship/article/449552/alma-anodou-gia-ti-lids/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου