Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018

Ο Μπιέλσα κέρδισε τον Λάμπαρντ! (video)

Μισητοί αντίπαλοι! Προπονητές Λάμπαρντ και Μπιέλσα. Και οι δύο με νίκη στην πρεμιέρα. Η μονομαχία του Πράιντ Παρκ ανάμεσα στην Ντέρμπι Κάουντι και την Λιντς είχε ενδιαφέροντα στοιχεία αλλά νικήτρια την Λιντς Γιουνάιτεντ... δίκαια (4-1)!

Παρά τον ενθουσιασμό των γηπεδούχων, που είχαν και την πρώτη ευκαιρία στο ματς με τον Μάουντ στο 3ο λεπτό η Λίντς πήρε το προβάδισμα. Με ένα άπιαστο σουτ ο Κλιχ νίκησε τον Κάρσον και έγραψε το 0-1!

Ακολούθησαν δύο πανέμορφα γκολ! Η ισοφάριση με φάουλ του Λόρενς και η άμεση αντίδραση με ωραία συνεργασία των Ντάγκλας-Αλιόσκι και σκόρερ τον Ρουφ για το 1-2 της Λιντς.

Η ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα χτύπησε στα αμυντικά προβλήματα της Ντέρμπι Κάουντι μπροστά από τα δύο στόπερ και θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα γκολ... και το έκανε στο δεύτερο ημίχρονο!

Παρά τις δύο φάσεις των γηπεδούχων με την εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου η Λιντς σκόραρε. Έκανε το 1-3 με τον Ρουφ στο 60ο λεπτό και το 1-4 με τον Αλιόσκι στο 64ο λεπτό και καπού εκεί οι φιλοξενούμενοι έριξαν ταχύτητα. Η Ντέρμπι Κάουντι δεν βρήκε ευκαιρίες.

Η ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα έκανε το 2 στα 2 και μάλιστα έχει σκοράρει επτά φορές σε δύο παιχνίδια. Από την άλλη πλευρά ο Φρανκ Λάμπαρντ έχει αρκετή και σκληρή δουλειά για να χτίσει την Ντάρμπι Κάουντι που έχει σκεφτεί!

Πατήστε τον παρακάτω συνδεσμο για να δειτε τα γκολ.


http://www.novasports.gr/podosfairo/agglia/championship/article/400504/o-bielsa-kerdise-ton-labard-video/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου